neděle 11. října 2009

Zkratkou

Téměř dobrovolně jsem se odstřihl od internetu, jak je vidět, ne tak docela, takže radost nemůžete mít všichni (lehký smích), ale zato jsem celkem úspěšně (zatím) zahájil proces úklidu mých dávných třecích ploch mezi pracovním a soukromým životem. Snad se to během "inkubační doby" projeví i tady.
Všechno se mi míchalo dohromady takovým stylem, že jsem ani jedno  neměl vpořádku. A tak si teď zvykám na novou cestu do práce (bože! já chodím do práce!) a na lidi, které na ní potkám a říkám si s jistou úlevou, že jsem se konečně hnul z místa.
Konečně!













11 komentářů:

  1. Nora uklízí, Jirka uklízí, hm... asi začnu taky. Ve vaně tu leží vojenská maskovací síť, mokrá, všude binec po dětech, venku ošklivo, muž pryč. Myslím, že je to ale zbytečná činnost. Nikdo to totiž neocení a já nerada dělám věci, které mi nejsou ku prospěchu anebo je někdo neocení. Takže bych měla uklízet spíš v sobě. Ale ani to už mě nebaví. Překvapivě.

    Vidím tě taky v odraze na spodní fotce. Špatně ale.

    Pozvala bych tě znovu na tu kávu, ale teď jsem nezaměstnaná a nemám na kafe a jsem líná kamkoli jet a tak vůbec. Můžu ti ale poslat dobrý kafe a hrneček a lžičku a uděláš si ho sám? :o))

    OdpovědětVymazat
  2. anina - ahoj Jirko, tak přeju s těma změnama jen to nej a možná i tušíš co...
    no, doba je fakt dooooost divná, i když možná ještě víc se tak nějak blbne, nevím.. Ale je pravda, že na podobný cedulky narážím dost často a v Praze se čím dál tím hůř orientuju, protože jednou tak a podruzhý úplně jinak..No a to ještě ani u nás dnes neměli ve dvou supermaketech mouku, prý byla zlevněná a tudíž není. Regály poloprázdný, tak doufám, že nekrachnou, jsem ráda, že tu jsou...

    OdpovědětVymazat
  3. anina - taky jsem chtěla napsat, že mám vymalováno a tak mám teď svou taky takovou malou příjemnou pidizměnu a možnost tu a tam třeba něco šoupnout jinam, jinak :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jirko*, slávaaaaa!

    Gratuluju ke změně!
    A co bylo jejím rozhodujícím impulsem - něco pozitivního ve vývoji, nebo negativní tlak?

    Ať se máš výborně a přicházejí k tobě krásné věci!!

    OdpovědětVymazat
  5. no, tak tomu rikam sok. ale v dobrym. no nezbyva nez drzet palce, at se libi ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak přeji, aby ta změna byla pozitivní!

    OdpovědětVymazat
  7. JIrko co k tomu rict? nase osudy bezi tak nejak soubezne. Taky me leze internet dopracovniho sveta a budu se muset definitivne odriznout. Pracovne se mi dari. Moznai vic nez bych si prala. Je to takova hydra, ktera coveka pomalu krade do svych sparu a vysava z krve.
    Moc ti preju novy zacatek a sobe dobre pokracovani toho co jsem zacala taky. Spousta zmen na obzoru, spousta prace a odpovednosti. TA prace ma nozicky a porad utika za mnou. I kdyz ju furt zahanim.
    Ja sijinakonec budu muset oblibit, kdyz mi je tak verna :o)) Mej se hezky a zdravim

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi líbí to sdělení o zmrzlině...

    cedulky a značky - i tady někdy Kocourkov :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Lenko, já ti snad budu muset poslat konečně tu fotku, abys přestala mít chuť na kafe se mnou :-))) ale nerad bych ti kazil nastavenou představu. To víš, má schíza dospěla do takového stádia, že si hlídám i ty odrazy člověče... i prodejnu jsem fotil nadvakrát.

    Anino, díky za přání! Jo, cedulky jsou dobrý, ale kolikrát si člověk nedá ani některý výjevy dohromady, zkus si dojít pro nějaký k Ydiotovi, ten má dobrý čuch na podobné situace (odkaz v pravém sloupci mého blogu)

    Ahoj Liško, impulsem bylo tak nějak všechno dohromady. Osm let pracuju doma a vlezlo mi to na mozek, tak se to z něj snažím zase seškrábat. Jde o pronájem kanceláře mimo mou adresu - sice v rámci města a s docházkouvou vzdáleností, ale už teď, po týdnu, to můžu jednoznačně hodnotit jako pozitivní kopanec správným směrem :-) Přestal jsem hnít.

    Blondýno, Aqua Puro díky ;)

    Ratko, defintivní odříznutí není podle mě řešení na delší dobu. Za chvíli bychom skončili u neustálého odřezávání. Chce to akorát ubrat dávkování :-) Tenhle "přerod", jak píšu o odstavec výš Lišce, je jednak v nové kanceláři, ale i pracovním systému, který mi mění práci trochu jiným směrem - věřím že takovým, který mi umožní mít svůj čas, neředěný prací. Bylo to jak fialová břečka, všechno dohromady a já z toho teď "louhuju" červenou (práci) a mění se i zbytek (na modrou), který je líp rozlišitelný :) Takže... i když mluvím pořád jen o práci, jde mi hlavně o vyřešení toho druhého (tedy i prvního).
    Taky tě zdravím a přeju ti ;-)

    Ahoj Domácí čajovno :-) souhlasím, inspirace je víc než dost ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Teď jsem se urazila, že se mnou nechceš jít na kafe. Fajn. řeknu si jiným! *nevimjaksedelaurazenysmajlik*
    :o))

    OdpovědětVymazat
  11. :-) taky nevím, jak se dělá uražený smajlík :-)
    ...nechtít a nemoct jsou dvě rozdílné věci ;)

    OdpovědětVymazat