úterý 17. března 2009

Kontextová reklama

Když jsem před časem odcházel z blogu.cz, měla na tom, mimo jiné, svůj podíl i necitlivě umísťovaná reklama. Nyní se ale tvůrcům kontextových odkazů musím omluvit a uznat, že jejich cílená starost o psychické zdraví čtenářů a tloušťku jejich sebevědomí je pochvalyhodná. Až před chvílí jsem měl totiž možnost, návštěvou blogu Ratky, naplno docenit jejich úsilí posílení boje proti některým civilizačním deformacím:





16 komentářů:

  1. Anonymní18.03.09 0:34

    vo firefoxe mám zapnuté adblock, takže žiadne reklamy nevidím. no teraz som si to na chvíľku vypla a musím uznať, že sú naozaj spravené elegantne. čo najmenšie a farebne sa zladia s blogom :)
    ono sa celkovo v poslednej dobe blog.cz zlepšilo. pribudlo niekoľko nových funkcií, administrátorský blog - podpora užívateľov, atď.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní18.03.09 0:53

    No... právě ten nenápadný styl, sladěný s okolím, má donutit k nechtěnému kliknutí, takže je to ještě zákeřnější :-) Podívala ses na zvětšený obrázek? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní18.03.09 8:08

    JIrko, asi je to blby ale ja ty reklamy vubec nevidim. Kolikrat napise aTeo nejakou poznamku a ja netusim o cem mluvi :o) Jsem vuci reklamam absolutne imunni, neexistuji pro me.

    A tak me fakt mrzi, pokud otravuji ostatni.

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní18.03.09 8:42

    Jé Radko, ty se přeci nemáš za co omlouvat, to je jejich práce :-) Že je nevidíš, to je asi výsledkem nějakého odblokování nebo nezobrazování reklam ve tvém prohlížeči. Tak buď imunní klidně dál, nepochybuju, že je to tak lepší :-)
    Jen jsem chtěl udělat vtip o stahování domácích zvířat, nic víc :-)) zase se mi to nepovedlo safra...

    OdpovědětVymazat
  5. ale povedlo :o)) stahovani domacich zvirat je moje oblibena cinnost. Zaziva.

    OdpovědětVymazat
  6. hele Jirko*? a stahnul si ty zvirata nebo ne? .-)) I ja i kvuli reklamam odesla. ted jsem u sebe a jsem happy. uz bych nemenila. na strankach mam jen to, co opravdu chci...

    OdpovědětVymazat
  7. jo jo, taky už jsem podlehla, hosting se sam nezaplati,...

    v mem kontextu jsou samé reklamy pro ženy či muže :D

    OdpovědětVymazat
  8. hosting ve vysi 500 kč za rok jsem ochotna venovat na to, aby byly moje stranky bez reklam. to dam vic za šminky apod.

    OdpovědětVymazat
  9. Radko, mluvíš o dětech? :-)

    Lilu, zeptal jsem se psa: "Chceš stáhnout? Jo?" a on štěknul, jakože JO. Jenže já musel na úřady a teď se už začíná stmívat, tak se mi do toho nechce ;-) Hosting nedávám, protože se nechci patlat s kódy a všemi těmi věcmi okolo. Ale fakt je, že takhle za blogování taky utratím míň, než za šminky :-)

    Pánvičko, čekal jsem nějaké šneky a nic :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Platím pro jedny stránky hosting právě proto, abychom byli svéprávní a svébytní, a tedy bez reklam.

    Jirko, psát html taky nemusíš, redakční systémy se dají zadarmo stáhnout, jednou pčes ftp nahrát a dál psát potom do nich podobně jako na blog.cz nebo tady.

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj ruliso, jo, nad to není... kdysi jsem zkoušel wordpress, pro zjednodušení, ale šel jsem sem, k blogspotu a zatím mi to vyhovuje, reklamu tady mít můžu jen když budu chtít.

    OdpovědětVymazat
  12. Anonymní20.03.09 9:52

    redakcni systemy jsou vekmi prijemne.. je to super pro lidi, kteri se nechtej patlat v kodu.... ja jsem ovsem magor a v html myslim uz i pri vareni vecere :-)))))

    OdpovědětVymazat
  13. To už je moc! :-))

    Ještě jsem zapomněl jednu věc - u blogspotu můžete snadno přejít i na svou doménu nebo adresu s celým systémem. Navíc odpadá i "starost" s linkováním na novou adresu, a to i u pozdějších změn.

    OdpovědětVymazat
  14. Co by bývalý zaměstnanec on-line marketingu tě musím opravit. Nejde o kontextovou reklamu, ale o reklamy PPC (pay per click). :-D

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj BlackCat, pravda... díky :) Beru to jako "v kontextu" s články, které jsou nad reklamou, ale těm pravým kontextovým reklamám říkají v případě, že jsou přímo v textu, žejo? Doufám, že k tomuhle nikdy na blozích nedojde :-)

    OdpovědětVymazat