čtvrtek 12. února 2009

Snídaně

Dneska mě probudil telefon, "že se prý omlouvá, že volá brzy, že budí, ale jestli už to mám...". To mi vyloženě rozproudilo krev natolik, že jsem ten hovor ani nedomluvil a se slovy: "Včera jsme se dohodli jasně, nashledanou" jsem shledal, že zdraví mám jenom jedno. S rozprouděnou krví jsem sednul do auta, přiznávám, že mi malinko ruplo v kebuli, a jel pryč z města. Aniž bych plánoval, co udělám, vyvrbilo se to tak, že jsem narazil (jakože našel) na jeden výbornej krámek, ve kterém mají samé dobré věci ke snídani (tedy už od rána) a bez vypnutí motoru jsem nakoupil mlíko, slaný pečivo, pečenou masovou kouli, sladký pečivo (vvýýborná tvarohová kapsa se skořicí) a pokračoval dál. Když jsem po pár kilometrech začal vnímat, kam vlastně jedu, vzpomněl jsem si na včerejší sen (až jsem se musel podívat, jestli mám nohy). Kýčovitá obloha, slunce mi nádherně svítilo do ksichtu, no heleďte:

a začal jsem roztávat. Našel jsem (= zapadl jsem do nejhlubší závěje, co byla k mání) klidný místo, začal jsem snídat a litovat, že nemám u sebe foťák. To bylo jediný, co mi chybělo. Pak jsem si ale vzpomněl na prodavače, co mi říkal, že ten telefon (který si musím u něj ihned koupit), umí panoramatický skládaný snímky, tak jsem to prubnul. Bohužel jsem neviděl kvůli slunci moc na displej, takže jsou tam chybky v krytí sekvencí, ale i tak na mobil celkem ucházející výsledek, no řekněte:
/neupravováno/


6 komentářů:

  1. Krása, nádhera! Cože to máš za šikovný telefon?

    OdpovědětVymazat
  2. ty fotky jsou nádherný, Jirko! a jestli jsou z telefonu, tak to je skoro malej zazrak. koukam, ze by maly sikovny vecicky umej vic a vic

    OdpovědětVymazat
  3. Krása byla tam, venku :-) počítám, že to budu dělat častejc... nesmí se tam solit silnice, takže jako mávnutím proutku jste v pohádce (a když blbě zabrzdíte, tak ve škarpě:) Ten telefon je Samsung na dvě sim karty, kvůli tomu jsem si ho kupoval a nedám na něj dopustit, protože můžu rozlišovat mezi soukromým a pracovním číslem, od té doby mám občas klid právě na podobné akce :-) ale přesný typ nevím, není to na něm napsaný.

    OdpovědětVymazat
  4. aha, tyjo. to je dobry. jeste dve sim jako bonus....

    OdpovědětVymazat
  5. Ta druhá se mu nějak nepovedlo, ale ta první je úžasná. Můj mobil to prý také umí, ale nevyfotí souvisle ani souvislou šedou plochu :)

    pečená masová koule mne také uchvátila, tak jsem si jí koupila a byla pěkně hnusná :(

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní03.03.09 9:14

    Tak já to teda prozradím. Do tý koule jsem kousnul asi dvakrát a zbytek odložil na potom, který už nebylo :-) Tou první fotkou myslíš pohled do slunce?

    OdpovědětVymazat