neděle 25. listopadu 2007

No řeknu vám...

Normálně mě to probudilo uprostřed noci! Žádný budík, žádný bordel na ulici, rozhoukaný auto... prostě nic, co by mě mohlo vzbudit klasickou cestou. Dokonce se mi ani nic nezdálo. Šel jsem spát hodně pozdě a chvíli potom jsem si při otevření oka říkal, že tahle noc teda uběhla hodně rychle, aniž bych se stačil vyspat... a zrovna na neděli. Všude světlo jak ve dne - ale opravdu: "Jak ve dne!" Než jsem vstal, přejel jsem pohledem hodiny a bylo mi jasný, že je to něco nenormálního. Víc šajnuje snad už jenom na moři. No viděli jste to taky?

P.S.: Viníka jsem samozřejmě vyfotil, jako vždy... ale tentokrát jsem v okně do zimy strávil nechutně dlouhý čas - připálený stehna od radiátoru a zbytek... zbytek... jakoby utek... připadalo mi (a pořád připadá), že tyhle světelný podmínky jsou mimo rozsah možností mého foťáku.

15 komentářů:

  1. Pěkně ti tu šajnuje!

    Mně nevzbudil, neboť jsem měla čumák i s vočima schované pod peřinou. Ale viděla jsem ho večer, když jsem volala domů kocoura. A světlo vážně bylo a honily se před ním mraky, všechno to bylo takový čarodějný a já si říkala: to zas bude noc! ... Ale kupodivu nebyla. Zato ta z pátku na sobotu byla plná nočních můr, jak jsem je už dlouho nezažila. Nějak se mi to s tím úplňkem a předúplňkem asi pomotalo. (chi)

    OdpovědětVymazat
  2. já ani nevím, jestli to byl úplněk - vypadá na to... v kalendáři píšou, že 24.11., tak asi ano... ale hlavně šlo o to, že tady nebyl ani mráček široko i daleko :-)
    Noční můry? Jakto?

    OdpovědětVymazat
  3. Úplněk úplný, o tom žádná. Ale u nás mraky byly, takové ty smogové, řekla bych, byly hodně nízko. Ale asi se pak taky vytratily, jenže to už jsem z okna nekoukala ani venku nebyla.
    O můrách psát nebudu, nemůžu. Ještě teď mám z toho husí kůži. Nikdo mě nevraždil, nic podobného, ale o to to možná bylo horší, že to bylo takové "ze života".

    OdpovědětVymazat
  4. Oba dny bylo krásné světlo, a krásná obloha. Oba večery příjemná procházka noční Prahou, s hlavou zvrácenou nazad. A navíc s příjemnými lidmi, jednou s kapitánem, podruhé s mým ženským squashovým sparingem. Tahle kouzla můžu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jirko, fotíš krásně, jako vždycky! Od té doby, co nemám na okně synovy kaktusy atp. zatahuji si na noc žaluzie - mám tím pádem krásnou tmu na spaní.

    OdpovědětVymazat
  6. mesic vzdycky umel upoutat carovnou moci...
    Je kouzelny. A myslim zes ho vyfotil dobre...

    OdpovědětVymazat
  7. Jirko - teď jsem zjistila, že mi zrušili blog - myslíš, že je to proto, že jsem je kritizovala? prý zrušili i moje kamarády. myslíš, že je to možný?

    OdpovědětVymazat
  8. Lilu, žejo? :-) akorát, že ho fotím až moc často, jak někteří dobře vědí :-)

    Hančí, vidím, že to byl planý poplach a už je vše v pořádku :-) To by bylo hodně přízemní, kdyby v dnešní době někdo za kritiku mazal stránky, byť jen propůjčené...

    OdpovědětVymazat
  9. á jéé... teď se snažím dívat znovu a žádný z blogů na serveru blog.cz není přístupný a vypadá to, jako kdyby byly zrušené - ale před chvílí to ještě šlo, tak si myslím, že je to jen přechodně a zítra bude všechno dobré...

    OdpovědětVymazat
  10. ale ze čtečky přímo na konkrétní články mi vstoupit na stránky jde, tak bude opravdu chyba jen v databázi.....
    no to je dneska den.... já tady u počítače sedím už od 17:00 a zachraňuju všemožným způsobem svá data - zradil mě disk a jsem jak bez rukou - zvlášť v pracovních věcech, to by přes všechny provedené zálohy byla hodně nepříjemná věc... a když se tak dívám na hodiny, běhá mi mráz po zádech o co všechno bych přišel... začíná to být nějak "neúnosně elektronické"...

    OdpovědětVymazat
  11. Jirko omlouvám se, zpanikařil mě syn - napsal mi mi, že mi zrušili blog - no už je dnes vše v pořádku a chodí to jak hodinky - tak to asi nějak opravili, aby to líp šlo. Tak se nezlob, že jsem tě ještě zdržovala, když máš takové starosti - doufám moc, že ti to dobře dopadlo a potřebná data jsi neztratil.A díky za podporu, kterou vždycky u tebe dostanu!

    OdpovědětVymazat
  12. Hančí, není za co děkovat a už vůbec ne za co se omlouvat... mě by to taky vystrašilo - třeba že blog.cz skončil, nebo tak něco... ale jak jsem psal u tebe, počítat by s tím člověk měl, aby ho to tolik případně nepřekvapilo :-) ..a mé starosti? Cha! Ty jsou tak přízemní, až je mi hanba :-) těším se, kdy už konečně začnu v životě řešit něco pořádnýho :-) Hezký den

    OdpovědětVymazat
  13. Mrkněte do mailu, Obyčejný pane!
    Taky jsem si tentokrát dovolila švestičky z vlastní zahrádky...

    OdpovědětVymazat
  14. ...vyrazila jste mi dech paní! To si s váma ještě vyřídím... tedy hned jak se nadechnu... ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Já poprvé v životě taky špatně spala, když byl úplněk a kolegyně z práce trpí nespavostí již pravidelně v období úplńku.

    OdpovědětVymazat