pondělí 7. prosince 2009

Už mám jasno

Každým rokem, touto dobou, si obvykle lámu hlavu s tím, co koupím mým drahým pod stromeček. Ovšem letos se mi udělalo jasno hned při prvním pohledu do obchodního regálu a už teď můžu říct, co tam rozhodně nebude chybět.


...

12 komentářů:

  1. Ty žiješ! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. samozřejmě, že žiju. Ale aktivní na netu už jsem jen na proklínaném Facebooku :o))

    OdpovědětVymazat
  3. Boží - děkuju za inspiraci.:o)

    OdpovědětVymazat
  4. To jsem rád... v době finanční krize každá podobná šance téměř požehnáním ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jirko, výborný nápad. U nás to opět bude takto doslova, už kolikátý rok. Jenže - letos je to ještě mnohem zajímavější. V krátké době nám vypověděly službu téměř veškeré elektrospotřebiče, které už mají hodně let odslouženo. Na některé stačilo stavební spoření (spořili jsme úporně šest let po 600,- měsíčně), jako poslední vypověděla pračka, na tu jsme si museli půjčit. Takže nepůjdu ani pro ty zavařené houby s octem - bude to pomyslné - ale výstižné. - Moc a moc zdravím.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Osmdesátčtyřko! Říkal jsem si, co mi ten nick připomíná... zapátral jsem a už vím :-) Hezké Vánoce... ať už s houbama, nebo bez ;-)

    Hančí, taky zdravím - ono i u nás to bude téměř doslova :-) ale slibuju si od toho víc zážitků jiné dimenze, tedy spíš doufám.

    OdpovědětVymazat
  7. už dlouho napjatě vyhlížím příspěvek o novoročních ohňostrojích!

    OdpovědětVymazat
  8. Jaj... to tě musím zklamat :( nepohybuju se v místech, kde se pořádá nějaký větší ohňostroj, tedy ne na přelomu roku. Zatím jsem všechny fotil na konci září, to je u nás pouť (taková ta se sbíráním vína). Zkusím to vynahradit jinak, v nejbližší době.

    OdpovědětVymazat
  9. Mně taky nejde o ohňostroje, ale tak vůbec. O houby a tak :)

    OdpovědětVymazat