neděle 15. března 2009

Sladký horor

Na dnešek se mi zdál hororový sen. Kvůli němu jsem půlku noci probděl a hlavu měl provrtanou myšlenkama, až to pěkný nebylo. A přitom začal docela hezky a nenápadně.

Jeli jsme autem. Byl to kombík a v něm asi šest lidí (čtyři holky, dva kluci). Víc, než se normálně v autě jet dá, takže někdo musel do kufru, tedy do toho prostoru vzadu, odkud máte ještě, v případě kombíku, kontakt s tím, co se děje uvnitř, ale omezený. Šel jsem tam já a dobrovolně, protože mačkat se na sedačkách... to radši mezi pár věcma vzadu. V autě byla výborná vysmátá nálada, celkem hlučná z toho, jak jsme se všichni překřikovali, ve snaze domluvit se zrovna s tím nejvzdálenějším člověkem. Samá ruka, samá noha, trochu zmatek, ale líbilo se nám to. Jedna holka, sedící uprostřed zadního sedadla vezla obrovskou sklenici medu. Měla ho u sebe, aby se někde v kufru nerozbil. "Tady není k hnutí! Tady není k hnutí..", pořád opakovala dokola a dávala si demonstrativně sklenici na hlavu, jakože je afričanka a nese si svůj náklad na hlavě. Med držela oběma rukama, aby na chvíli uvolnila místo po stranách, které okamžitě využili ostatní k tomu, aby se roztáhli a nepustili ji s rukama zpátky dolů. Dokonce ji začali lechtat v podpaždí a ze srandy začali nahlas počítat sekundy, jak dlouho že to vydrží. Stačilo málo k tomu, aby se v tom zmatku, kvůli lochtání a jednomu výmolu na silnici sklenice rozbila o střechu auta.

Všichni ztichli a zírali, jak med pomalu vytéká té holce na hlavu a za krk. Ta začala pištět, napůl se smát a zpoloviny brečet, že je to hnus, sliz a začala naříkat: "Sundejte to ze mě! Sundejte mi svetr! To je strašný pocit! Hahaha..to je hrozný" a začala se pomalu usmívat nad svou bezmocností, protože ve snaze nevylít na sebe zbylý obsah sklenice, se nesměla skoro ani hnout. Byla odkázaná na nás ostatní. My jsme samozřejmě dávno spustili řehtání na celý kolo a začali ji svlíkat a odebírat nakřáplou nádobu tak, aby nebylo ještě větší medový zlo. "Budem ti od teď říkat medovník! Haha ha...", snažil se kdosi ještě přilít smíchu do vzduchu, ale to už ani nebylo potřeba, protože jsme všichni slzeli a snažili se přitom taky vymanit ze sladký lepkavý hmoty. Ten med byl totiž brzy úplně všude, někdo přes sklenici, jiní přes oblečení, které postupně mizelo z "afričanky", ale všichni v tom byli namočení. Nálada byla ale pořád dobrá, i proto, že osazení auta bylo složený z dlouholetý party kamarádů, co prošla už spoustou akcí v podobným stylu a je toho opravdu málo, co bychom o sobě nevěděli. To říkám na vysvětlenou pro to, co následovalo dál. V tom svlíkání a překotným pomáhání jsme totiž zjistili, že politá holka byla "naostro" a bez přemýšlení jsme jí sundali všechny vrstvy, takže najednou mezi námi seděla nahá, ale zato neuvěřitelně sladká ženská. Zaznamenal jsem i odzadu lehký zaražení, které na zlomek vteřinky projelo každým z nás. "Přehnali jsme to? Co budeme dělat dál?", cítil jsem ze všech hlav, včetně té své. Rozlousknul to jeden kluk, který vždycky působil jako dvorní šašek, středem pozornosti za každou cenu, ale většinou v dobrým slova smyslu a oprávněně: "Už jsi někdy zažila pravou medovou masáž?!", vykřik a nečekajíc na odpověď ji povalil se smíchem ostatním na kolena, aby ležela jak prkno mezi námi a začal rozmazávat med po jejích zádech se slovy: "No pomozte mi přeci!" Chvilková krize byla pryč, povedla se přetavit v další srandu a začali jsme masírovat její tělo a hrát si na profesionály, což jsme taky náležitě komentovali. Měl jsem na starosti lýtka, dál jsem nedosáhl, aspoň něco.

Všichni se začali zaobírat novým úkolem a ten hluk v autě nějak ustával, až jsem si za chvíli všimnul, že se každý soustředí na kousek kůže, který měl na starosti a je vlastně celkem ticho. Holka, která řídila, zajela ke kraji, zastavila a otočila se k ostatním, aby se přidala k masážím. Jenomže změť ostatních rukou už byla tak hustá, že neměla šanci se dostat ke "zdroji". Vyřešila to po svým. Svlíkla se taky, vzala sklenici se zbytkem medu a začala si ho lít a rozmazávat po těle. Bez jediného slova a tentokrát už i bez zaváhání jsme jí začali masáž od hlavy až k patě. Užívali jsme si její dokonalý tvary, který se přes mazlavé ruce a hebkou kůži násobí snad tisíckrát. Současně s tím začalo šustit oblečení i u ostatních a scéna, kterou tady popisuju, se změnila na velkou akci na hranici hromadnýho sexu. Ta hranice rupla celkem brzy. Asi ten pocit znáte - kamarádská masáž z legrace se po vteřině pohledu z očí do očí beze slov přelije v hlazení, úsměv spadne, obličej povolí, zvážní a zjistíte, že je to už o něčem jiným...

Začal jsem litovat svý dobrovolně zvolený pozice v kufru, ale nebyl problém přelézt nízká opěradla. Navíc mi připadlo, jakoby zmizely sedačky, nebo se rozestoupily, abychom měli víc místa pro sebe. Protože jedině tak se mi mohl naskytnout hodně zajímavý pohled na ta kluzká těla, která měla ve snu až kýčovitě bronzový nádech. Samotný pohled mi ale nestačil a brzy jsem se snažil dostat z kufru k ostatním a přestat je jen pozorovat. Ve sklenici už nic nebylo, ale stačilo přejet po stehně nebo zádech té, ke které bylo nejblíž a měl jsem materiálu celkem dost. Nespouštěl jsem z nich oči a pomalu se přidával hlazením jednotlivých stehen, rukou, prsů a zad. Zprvu se po mých dotycích nic jiného, než co do té doby už probíhalo, nedělo a všechno bylo vpořádku, jenže pak přišel pro mě nepochopitelný zlom v chování těch, kterých jsem se dotknul. Nejdřív bylo ucuknutí jen neznatelný a postřehnutelný jen samým dotykem, a proto jsem tomu taky nevěřil, ale s každým dalším pohlazením jsem víc a víc zaznamenával odtažení těla pokaždé, když jsem přiložil ruku. Zkusil jsem tedy jinou holku, podívala se na mě a jemně, skoro s provinilým "promiň", lehce zavrtěla hlavou a zatáhla se tak, abych na ní nedosáhl. Tak to dopadlo se všemi, kromě mýho kamaráda, toho jsem si hlídal, aby zůstal na druhé straně auta i se svým kompletním tělem (chtěl jsem dát smajlíka, ale to fakt nebyla sranda). Začal jsem se právem cítit odstrčený a vnímat od té chvíle scénu tak, že do ní nepatřím. I přesto, že se v reálu podobná situace v téhle partě nestala, nedovedl jsem strávit ani ve snu svojí pozici mezi lidmi, se kterými se tak dobře znám. Měli totiž z větší části konkrétní tváře. Uvědomil jsem si, že sedím pořád v kufru a navíc zaházený veškerým oblečením, které ostatní postupně svlíkli! V té chvíli jsem sebou trhnul a s leknutím a nechutným pocitem zhrzenýho odpadu, jsem se zpocený posadil na posteli. Seděl jsem takhle snad dvě hodiny a nevěřil, že sen může být tak živý. Začal jsem totiž přemýšlet nad konkrétními lidmi a nenávidět je. Dostal jsem se přesně tam, kam nechci. Naštěstí díky snu, ale nepřestávám si lámat hlavu s tím, jak se mi to do ní dostalo..

11 komentářů:

  1. Anonymní16.03.09 9:35

    Už ten první odstavec , úvod, byl pro mě hodně živý, jak ho popisuješ. Asi si představuju snový film jinak, než jsi ho viděl ty, ale rozhodně živě!

    S tím rozlitým medem mi to začalo připadat hodně sexy, ještě než popis začal být sexy.
    Pořád jsem četla, byla stržena tvým snem, a přitom nechápala: "Jirka* říkal, že šlo o horror?!?"

    To musel být šok - takový sexy sen a najednou ten zlom! Nebo to nebylo úplně pocitově příjemné už v prvních fázích snu?

    Jirko* ale nemusíš přece dělat, co dělají všichni, ne? Jako s tou tibetskou vlajkou. Nemusíš se k nim přidávat do grupáče. Jenže ty jsi chtěl, a oni tě odvrhli, hajzli :) Nojo - kdybys hned v úvodní scéně nešel sedět do kufru, bylo by to jinak! Pro (medovou) dobrotu, na žebrotu...

    (To napadá mě. Kdyby to byl můj sen. Ačkoli kdyby to byl můj vlastní sen, asi by mě nenapadalo naopak vůbec nic, jak to tak chodí.)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní16.03.09 9:54

    me napada jedine vysvetleni. Vnitrni zabrany. A to tak hluboke, az narusuji jinak prijemny sen.

    Jedna cast tebe se pere s druhou casti. jedna cast by i chtela zazit uvolnene nezavazne sladke ziti a ta druha ji v tom brani (to neni nic pro tebe). Ve snu jsme vsichni svobodni. Mame neomezene moznosti. Neexistuji hranice. Pokud se tam nejaka hranice objevi tak je to nase hranice. Umela. Neprirozena. Naucena.

    OdpovědětVymazat
  3. tyjo... tak tohle je vazne sila...

    OdpovědětVymazat
  4. Chvíli jsem přemýšlela, smím li bez porušení zákonů číst dál :-X
    Tedy mne se zdají sny o sexu "nudném" a "normálním". Nevím, jaký bych z toho měla pocit...

    Navíc nenávidět lidi pro to, co udělali v mém snu by mne nenapadlo, protože... no nenapadlo :)

    OdpovědětVymazat
  5. sny meho mladi byla cista hard pornografie :o) ehm, ted krome dob uplne ranneho mladi, kdy jsem jeste netusila jak se to dela.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Liško, jo, bylo to dobrý, dokud nepřišel ten závěr, který to úplně převrátil :-) a právě ten fakt, že jsem tam šel dobrovolně, mě nakonec tak zarazil. A hele - představ si tu potupu, kdy na mně byly naházený úplně, ale úplně všechny svršky těch ostatních! :-) to bylo asi nejhorší...

    Radko, vnitřní hluboký zábrany, to mi ze všech variant vyšlo jako nejpravděpodobnější, a moc mě to teda nepotěšilo :) až na to, že si nejsem tak úplně jistý, jestli ta hranice je nastavená mnou.

    Lilu, to je... původně jsem pro sen měl i jiný název, ale byl to fakt hororový probuzení

    Pánvičko, no právě! Nenávidět lidi za chování ve snu, to bylo to, co mě zarazilo a kvůli čemu jsem čučel v noci do stropu. Ono šlo opravdu o konkrétní lidi a nakonec jsem dokonce začal mít pocit, že jejich chování není až tak nereálný - aniž by kdy něco špatnýho udělali. Vždycky jsem si myslel, že tohle dělají zakomplexovaní kreténi, snad mi to ještě nehrozí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní17.03.09 1:33

    Až som sa bála čítať ďalej :). Ale ten zlom bol naozaj..krutý. Vysvetlení je mnoho, častokrát nie sú ani tak vážne ako si možno nahovárame. Možno šlo len o nejakú nedoriešenú banalitu v tvojom podvedomí.
    Ale viem si predstaviť ako si sa cítil, takéto neoprávnené vylúčenie bez odpovede prečo. Sny dávajú častokrát otázky, ale málokedy odpovede.

    A čo ak to bola vízia? Len si predstav, že v najbližšej dobe budeš mať niekam cestovať s viacerými ľuďmi, pekne sa pousádzate do auta a zrazu zadáš med :P

    Ale áno, je možné sa na niekoho hnevať po prebudení. Mne sa to už stalo, pretože ten sen bol veľmi živý. Bol to nepríjemný pocit, lebo som potom zápasila s tým, čo je reálne a čo nie. Lebo moje pocity boli skutočné, pretože mi v sne bolo ublížené, pretože som sa zobudila so slzami v očiach a tie boli tiež skutočné, len realita tomu nenasvedčovala. Je to záhadné.

    Raz sa mi snívalo, že som dala svoju ex riadnu facku. Ale takú, že sa to až ozývalo. Zobudila som sa s úsmevom a vnútorným uspokojením :).
    Milujem sny. Hlavne tie nečakané..ako keď sa mi zdalo, že je moja duša náplň v nugátovej buchte a zachránim sa len tak, že sa prevtelím do vtáčika. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní17.03.09 7:35

    Ahoj Simo :-) ano, máš podobné pocity, o kterých píšu - jsou skutečné, i když tomu realita neodpovídá. Ta facka s následným vnitřním uspokojením taky není k zahození :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní17.03.09 8:05

    ve snu (pry) nejsu vubec dulezite ty deje, to jsou jen pomucky. Muze to byt uplne cokoliv co vyvola urcity stav. To dulezite jsou pocity ktere u toho mame. Kvuli nim nam podvedomi ty obrazky podstrkuje. Abychom si probraly svoje pocity, vnitrni nastaveni, naladeni.

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní18.03.09 0:15

    ach jaj, ono som si asi nemala čítať ten tvoj článok tesne pred spaním, lebo môj dnešný sen bol tiež tak trocha pikantný :D
    Podviedla som v ňom svojho priateľa..
    ale so ženou! Nejaká psychologička :)
    A musím uznať, že bola veľmi krásna..moje podvedomie má teda dobrý vkus :))

    OdpovědětVymazat