pondělí 20. října 2008

Je to malíř

Po přečtení aktuálního článku u Báry (Manky) a zejména jejích úvodních slov - bez dovolení cituji: "Vyvstala nutnost si poručit, že podzim je příjemné období, kdy příroda udivuje krásným barevným sladěním do žlutavě oranžových odstínů, které v například v Africe vůbec neznají.", jsem zahořel touhou po výletu do přírody s tím, že si nafotím nové blogové záhlaví. Sešlo z toho v momentě, kdy jsem lehnul na klády a regulérně usnul jako špalek. Asi po čtvrthodině mě probudil nějakej sajrajt, co mi spadnul do nosu a já si připadal jak v pohádce. Pro to ticho, tedy pro zvuky, které přes den do toho prostředí patří a ladí. I pro to ostatní. Vyfotil jsem si, co bylo zrovna nade mnou, kousnul si do tatranky a užíval tu chvíli nemusení aniž bych se hnul z místa. Akorát Měsíc jsem si nemohl nechat ujít, to snad uznáte. Ve dne jsem ho ještě nikdy nefotil. Zůstal mi z toho příjemnej pocit, že jsem ten den proflákal jakýmsi povoleným způsobem.


11 komentářů:

  1. Anonymní20.10.08 8:12

    To je skvěle strávený den! Bez ironie, tak se relaxuje. Ukládám si to do paměti a jak se vyskytne ten správný den, okamžitě jdu na to :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, podzim je úžasný malíř...
    Tuliaknel

    OdpovědětVymazat
  3. Jirko, ani náhodou proflákaný den - strávil jsi ho úplně nejlíp, jak jsi mohl. Já mám podzim nejraději ze všech ročních období, i když si říkám, jaké mám štěstí, že mohu prožívat všechna čtyři.
    A ten měsíc - ten se ti povedl.
    A krásně napsaný článek - díky za pohodu. Na podobné klády mám nádherné vzpomínky.

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní24.10.08 0:38

    Tuliaknel, jo... i když při mém podání je to fakt lepší naživo :-)

    Ahoj Hančí, mně se taky podzim líbí Myslím, že ten letošní dluho trvat nebude, ale o to je vzácnější.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten mesic je krasnej :)))
    A neboj, i ja mam proflakany dny (ale pak se za to nesnasim)...

    OdpovědětVymazat
  6. Co jsi to za "flákače", když vstáváš v neděli v sedm ráno!? :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní28.10.08 9:56

    Opět jiný design? Krásné... pěkné. TAké bych se svým něco potřebovala udělat, ale nebaví mě to. Ale místo měnění vzhledů bys mohl víc začít psát :o) Nemám co číst. Inka

    OdpovědětVymazat
  8. Nový? Jen barvy, už to pomalu šteluju do zimy :) Psát se mi nějak nechce - když mám něco v hlavě, tak to nestihnu přenést do blogové podoby, protože... protože... protože se mi nechce (už jsem málem napsal, že nemám čas:)

    OdpovědětVymazat
  9. Jirko, znám to dobře. Přemýšlela jsem, že začnu nosit notes nebo noťas. Viděla jsem nedávno zajímavou scénku na autobusovém nádraží, ale než jsem dojela domů, než jsem popovídala s mámou, navečeřela se, vyvenčila psa a dostala se k pc, byl ten dojem pryč. Zachytit okamžik... Někdy to je sakra těžké. A nemyslím jen pro bloggera, chtěla jsem sepsat nějaké povídky, ale - nedá se to. Neumím si pamatovat přesně to, co mě v danou chvíli napadá a pak doma s hrnkem kafe v ruce to už dohromady dát neumím, protože potřebuju tu rozjímavou chvíli, na kterou tady není klid. Takže jo... chápu. Ale i tak piš víc :o) Inka

    OdpovědětVymazat
  10. Ono je to spíš tím, že začínám žít trochu jinak, než abych pořád přemýšlel, co zase napíšu :-) ale napíšu.

    OdpovědětVymazat