pátek 12. září 2008

Skrytá řeka

To byste nevěřili, jak taky může vypadat řeka při náhlých změnách teplot. Tedy pokud v tom místě nebydlíte a nesmějete těm projíždějícím, co jsou z tohohle úkazu vykulený. Z fotek to anitak nevyzní, ale měli jste vidět tu obrovskou parní lokomotivu, jedoucí po klikaté dráze nádhernou krajinou. To se dá, myslím, omluvit i focení přes sklo a za jízdy (tam fakt nešlo zastavit).








4 komentáře:

  1. miluju fotky. Vzdycky mi s nima promluvis rovnou do duse... jednou... taky budu chodit s fotakem a fotit a fotit a fotit... na to se moc tesim :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní14.09.08 4:40

    díky :) to není nic těžkýho, fotit a fotit a fotit, zkus to, je to celkem dobrý :-) ale něco opravdu vyfotit, co je sakra těžká věc (anebo velká náhoda) na to se taky moc těšim :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsou krásně barevný!

    OdpovědětVymazat
  4. no, až moc, kýčovitě :-) už jsem na to přišel, měl jsem nastavený takový typ "filmu", který dělá fotky barevnější. Krom toho jsem ještě u nějaký fotky trochu barev přidal (ale ne u všech! ono to opravdu leze nějak moc barevný) a taky se podepsalo nádherný počasí...chyběla už jenom fialová kráva.

    OdpovědětVymazat