sobota 23. února 2008

Joy Division

Možná tuhle kapelu znáte, pravděpodobně hodně z vás taky ne, ale můžete si o ní něco přečíst a poslechnout, když budete chtít.
Kyklop totiž udělal o téhle skupině zajímavý web.

5 komentářů:

  1. přinejmensim graficka podoba stranek vypada velmi dobre...

    OdpovědětVymazat
  2. ano ano... ale hlavně ta obsahová se vymyká normálu... když ne hudba třeba, tak to dění okolo je zajímavé. Třeba tam zmíněný film Control skouknu hned, jak to bude možné.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní25.02.08 1:07

    Mě to připomnělo zvláštní fakt. Některý kapely, který by se mi měly líbit, mě z nějakých nepochopitelných důvodů úplně minuly. Jako příklad z jinýho soudku bych uvedl Stooges + Iggy Pop - nechápu, že se mě to vůbec nedoklo, když jsem skoro prodřel Velvet Underground. Stejně tak Joy Division (i New Order) - nerozumím proč, ale kromě několika hitů to šlo úplně mimo mě, to fakt nechápu. Přitom některý podobný jsem točil pořád dokola. Máte to někdo taky ?

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, taky mě dost kapel "minulo"... třeba právě ten Iggy Pop, nebo dokonce Black Sabbath

    OdpovědětVymazat
  5. tak sabati mě teda neminuli. Můj cikánskej kamarád Jirka Karvai mi je nakreslil číňákem na obal žákovský knížky. Ty hára a kříže na krku mě natolik fascinovali, že celou základní školu, až do sedmičky, jsem měl kariérní cíl, bejt sabati. Pak ovšem v časopise 100+1 zahraničních zajímavostí otiskli článek o punku. Háro šlo dolů a když sem si poprvé poslech pistole, tak bylo definitivně vymalováno.

    OdpovědětVymazat