pondělí 21. února 2011

(C)hořím

Hodne lidi tvrdi, ze clovek se zastavi az z donuceni. Sice tomu porad neverim, ale nekdy to docasna pravda byt muze (usmev).
Treba ted. Po dlouhe dobe jsem opet neodmitl nabidku beztrestneho lezeni v posteli a prestoze znam mnohem prijemnejsi zpusoby nakazeni, tak si celkem lebedim. Snizily se mi totiz naroky a nic mi nechybi. Na dosah prave ruky dve oloupane mandarinky, jedna oplatka oriskova a bylinky v horke vode, pri leve ruce sklenicka se zdvojenym Jamesonem. Jak vidite, volim radeji alternativni lecbu :-) A funguje to. Horecky jsem se zbavil pred tremi dny zazvorovym cajem - lidi to je sila - zvlast, kdyz neznate pomery a presvihnete davkovani - sice vam jezdi huba sejdrem a nehty opisuji osmicku, ale behem nasledujicich dnu uz jen pozorujete bacily, jak v zachrannych modulech, pravidelne splachovanych k rannim jizdam do Hamburku, opousteji v panice vase telo :-) Ted se jeste potykam s kaslem, ale ten je nezbytny k omluvnym hovorum, kdyz volaji zakaznici - bez nej bych uz nemohl lezet a mne se jeste chce.
Jinymi slovy: "Jsem spokojeny. A je mi jedno, ze nevim, jestli je to dobre nebo spatne."


P.S.: Co delate s nohama, aby vam, coby podpery pod notebookem, neujizdely po prosteradle?

12 komentářů:

  1. Anonymní21.02.11 2:56

    Znám, znám... Celkem nedávná zkušenost.;)
    Zázvorový čaj piju též, klidně i jen pro chuť. Notebook mám na břiše (hřeje) a nohy podkládám potvorákem. Je z plyše, takže má výdrž. Myslím, že se uzdravuju. Už kašlu, jen když se směju.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Lemure :) ty sis to, jak ctu, uzila podstatne vic, tam uz se moc dostavat nechci, mne to staci takhle polehoucku :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ležím, už druhý den. Sama doma, ó jak skvělé. Piju Roibos z termosky, dívám se na seriály a k notebooku vstávám ke stolu, neboť na peřině ho nemám ráda. Je fajn se občas zastavit a skoro nic nemuset. Brzy se uzdrav.Čekanka

    OdpovědětVymazat
  4. "lamani" tela a krku hlavne jsem omezil.
    shrbene telo funguje mnohem hur nez rovne.
    tekze notebook mam pred posteli a na posteli lezim na brise rovne

    OdpovědětVymazat
  5. taky se da rozevrit a postavit na vznikle Vcko na hranu a lezet na boku.
    idealni k filmum s titulkama.

    OdpovědětVymazat
  6. no... to už je ale PCjóga :-)
    Na břicho bohužel nemůžu, mám postel ve výklenku a obe pelesti zabrane zdi a skříní, ale nějak to vymyslím. Alespoň mám oříšek ;-) Obávám se, že nahrnuté praocvní záležitosti se mi o program už postarají... od zítřka jdu na to.

    OdpovědětVymazat
  7. vic polstaru pod zada...alespon mne to funguje. A mimochodem, obcas si zacnu prat byt nemocna, abych se mohla valet beztrestne v posteli. Ze o tom nejslavnejsi neurotik, Woody Allen, nikdy nemluvi v zadnem filmu...

    OdpovědětVymazat
  8. Podle toho, co ctu u tebe si myslim, ze te chilane uspesne naucili nalezite si takove chvilky uzivat :-)

    OdpovědětVymazat
  9. nooo z prostěradla si udělám takové kapsičky zmuchláním a ty se pak už tolik neposouvají... a nebo se posunu dál a dál a opřu se o zeď, ale tím ztrácím komfort u hlavy :)

    OdpovědětVymazat
  10. "Jsem spokojeny. A je mi jedno, ze nevim, jestli je to dobre nebo spatne."

    Podstata opravdové spokojenosti...

    OdpovědětVymazat
  11. Jako by to bylo včera :-)

    OdpovědětVymazat
  12. takle spokojeně jsem strávila půl roku. odlebedila si to. napořád to ale není (možná) teda zdálo se mi.

    OdpovědětVymazat